Nivå Roklub optager nye medlemmer!

Er du er af de mange, som nyder nærheden til vandet og havnen – og har du overvejet at kombinere det med aktivitet på vandet? Så er der mulighed for at starte op nu!

Nivå Roklub er en aktiv og alsidig roklub, som ligger i Nivå Havn. Her kan du kombinere motion, hyggeligt samvær og masser af frisk havluft. Der er både plads til dig, som er interesseret i mere aktiv træning og deltagelse i konkurrencer og til dig, som vil nyde at din motion forgår i smukke omgivelser, fortæller Charlotte Prytz, som koordinerer klubbens roaktiviteter.

Klubben disponerer over flere forskellige typer af robåde og medlemmerne ror således både i inriggere og coastal-både. Om vinteren er der mulighed for indendørs træning i romaskiner, enten i træningsforløb eller deltagelse i ro-spinning.

Du bestemmer selv hvor meget du vil ro. Til klubroning møder man op og bliver fordelt i bådene og afstemmer turen i forhold til vind og vejr og roernes ønsker. Derudover er der særlige træningshold for de, som vil have noget mere sved på panden.

Klubben arrangerer flere faste ture i løbet af sommeren, her kan nævnes en løvsprings tur til Furesøen, en pinsemorgen tur til Vedbæk havn, en løvfaldstur til Esrum sø samt en sensommer tur til Københavns havn og kanaler. Der arrangeres også længere ture til andre roklubber i Danmark, Sverige, Nordtyskland eller Grækenland.

For at blive roer i Nivå Roklub skal du gennemgå en kort uddannelse, som afholdes af vores instruktører. Der starter instruktionsforløb for nye medlemmer lørdag d. 29 april 2017, og tilmelding foregår ved at du kontakter instruktør Mette på telefon: 29 60 00 63

Er du blevet lidt nysgerrig på hvad roning er for noget og om roning vil være noget for dig, så mød op i klubben den 29. april kl 9-12 og få mere at vide. Er du forhindret denne dag er du velkommen til at rette kontakt til os.

Læs mere om at blive medlem i Nivå Roklub