Gæster

I Nivå Roklub tager vi med glæde imod gæster fra andre roklubber efter forudgående aftale.

Overnatning

Roklubben tilbyder overnatning i klubhuset. Klubhuset deles med Nivå Kajakklub, så overnatning skal koordineres med dem. Se kontaktinfo nederst på siden. Hvis man hellere vil sove i telt, kan dette aftales med Nivå Havn, idet havnen råder over et større græsareal i nærheden af roklubben. I klubhuset er der køkken med faciliteter til madlavning samt badefaciliteter.

Forplejning

Udover muligheden for at tilberede sin egen mad i klubhuset er der spisemuligheder i Nivå Havn på henholdsvis Restaurant Lagunen, Restaurant Trekosten, og havnens grillbar.

Der er indkøbsmuligheder ved den nærliggende campingplads ca. 500 m fra klubben, hvor der kan bestilles morgenbrød. Ca. 500 m syd for roklubben ligger et Nærkøb supermarked, og lidt vest for Nivå Station ligger Nivå Center med bager, Euro Spar, Netto, Fakta, Matas og Apotek.

Turmuligheder på vand

Turmuligheder på land

• Nivågård Malerisamling
  • Parken omkring Nivå Gård