Kommunikation i klubben

Kommunikation til klubbens medlemmer foregår primært via email, holdsport.dk (se nedenfor) og den fysiske opslagstavle i klubhuset. Endvidere har vi et nyhedsbrev, som hedder Vandposten, hvori der fortælles om seneste nyt. Vandposten udkommer 8-10 gange årligt. Ansvarlig redaktør: Jens Bencke.

Oversigt over digitale kanaler

roseddel.dk

Al roning skal registreres på roseddel.dk, både roning på vandet og roning i ergometer. På roseddel holdes der styr på igangværende roture, og det er muligt at se statistik over antal roede kilometer.

Bemærk: Når en båd skal på vandet er det styrmandens ansvar at roturen registreres korrekt på roseddel.dk (inden båden går ud), samt at rosedlen afsluttes efter endt roning med angivelse af antal roede kilometer.

Hvordan logger jeg ind?
Alle nye medlemmer bliver automatisk oprettet på roseddel.dk af en administrator. Log på roseddel.dk ved at klikke på “Min profil” og tast dit medlemsnummer i begge felter.

Log ind på roseddel

roseddel-login

Hvis du har spørgsmål til brug af roseddel.dk, så kontakt vores administrator:

Kurt Blasen

holdsport.dk

holdsport.dk holder vi styr på alle klubbens aktiviteter via klubbens digitale kalender. Her er det muligt at melde sig til ture, træning, spinning og sociale aktiviteter.

Bemærk: Det kræver særlige rettigheder at oprette arrangementer i klubbens kalender. Vil du have oprettet et arrangement med tilmelding skal du kontakte én af følgende administratorer:

Dorte Nielsen
Erik Mathiesen
Kurt Blasen
May-Britt Greisen.

Hvordan logger jeg ind?
Alle nye medlemmer bliver automatisk oprettet på holdsport.dk af en administrator og får automatisk besked herom. Har du glemt dit login, skal du i login-feltet klikke på jeg-har-glemt-min-adgangskode-linket. Herefter kan du nulstille koden og lave en ny.

Log på holdsport.dk

holdsport-login

holdsport-login-nulstil

Hvis du har spørgsmål til brug af holdsport.dk, så kontakt vores administrator:

webmaster@nivaaroklub.dk

På Nivå Roklubs website kan alle læse om klubbens forskellige tilbud. Som medlem af klubben har du adgang til lukkede sider for medlemmer. Du vil automatisk blive bedt om at logge ind, hvis du rammer en lukket side.

Hvordan logger jeg ind?
Du har fået et fælles-login tilsendt i en mail fra Lise. Hvis du ikke har fået mailen eller har glemt, hvad det er, så kontakt:

webmaster@nivaaroklub.dk

Vi er på Facebook som Nivå Roklub. Her postes løbende om nyt i og uden for klubben.

Se vores Facebook feed nedenfor.

Hvordan logger jeg ind?
Du skal være på Facebook med egen profil for at kunne følge os. Hvis du vil dele noget som Nivå Roklub kræves administrator-rettigheder.

Hvis det driller eller du har spørgsmål, så kontakt:

webmaster@nivaaroklub.dk

Nivå Roklub’s Facebook Page Feed:
1 week ago
Billeder fra Nivå Roklubs opslag

Hilsen til jer derhjemme fra vores 10 roere i Tolo i Grækenland. Der er både tid til roning og hygge som sædvanligt i Nivå roklub😊🌞

1 month ago
Billeder fra Nivå Roklubs opslag

I dag er roklubben fyldt op med forventning, glæde, spænding, god kaffe og læring. Roskolen er igang for nye roere, som går på vandet lige om lidt under kyndig vejledning af vores erfarne ... See more

2 months ago

Udenfor er det gråt, men indenfor skinner solen imens der ros vinter otter grandprix. Leif er endda så overskudsagtig, at der er plads til vink 🤗 Dagen sluttede med over 38 roede km fordelt på ... See more

2 months ago