Kommunikation i klubben

Kommunikation til klubbens medlemmer foregår primært via email, holdsport.dk (se nedenfor) og den fysiske opslagstavle i klubhuset. Endvidere har vi et nyhedsbrev, som hedder Vandposten, hvori der fortælles om seneste nyt. Vandposten udkommer 8-10 gange årligt. Ansvarlig redaktør: Jens Bencke.

Oversigt over digitale kanaler

roseddel.dk

Al roning skal registreres på roseddel.dk, både roning på vandet og roning i ergometer. På roseddel holdes der styr på igangværende roture, og det er muligt at se statistik over antal roede kilometer.

Bemærk: Når en båd skal på vandet er det styrmandens ansvar at roturen registreres korrekt på roseddel.dk (inden båden går ud), samt at rosedlen afsluttes efter endt roning med angivelse af antal roede kilometer.

Hvordan logger jeg ind?
Alle nye medlemmer bliver automatisk oprettet på roseddel.dk af en administrator. Log på roseddel.dk ved at klikke på “Min profil” og tast dit medlemsnummer i begge felter.

Log ind på roseddel

roseddel-login

Hvis du har spørgsmål til brug af roseddel.dk, så kontakt vores administrator:

Kurt Blasen

holdsport.dk

holdsport.dk holder vi styr på alle klubbens aktiviteter via klubbens digitale kalender. Her er det muligt at melde sig til ture, træning, spinning og sociale aktiviteter.

Bemærk: Det kræver særlige rettigheder at oprette arrangementer i klubbens kalender. Vil du have oprettet et arrangement med tilmelding skal du kontakte én af følgende administratorer:

Dorte Nielsen
Erik Mathiesen
Kurt Blasen
May-Britt Greisen.

Hvordan logger jeg ind?
Alle nye medlemmer bliver automatisk oprettet på holdsport.dk af en administrator og får automatisk besked herom. Har du glemt dit login, skal du i login-feltet klikke på jeg-har-glemt-min-adgangskode-linket. Herefter kan du nulstille koden og lave en ny.

Log på holdsport.dk

holdsport-login

holdsport-login-nulstil

Hvis du har spørgsmål til brug af holdsport.dk, så kontakt vores administrator:

webmaster@nivaaroklub.dk

På Nivå Roklubs website kan alle læse om klubbens forskellige tilbud. Som medlem af klubben har du adgang til lukkede sider for medlemmer. Du vil automatisk blive bedt om at logge ind, hvis du rammer en lukket side.

Hvordan logger jeg ind?
Du har fået et fælles-login tilsendt i en mail fra Lise. Hvis du ikke har fået mailen eller har glemt, hvad det er, så kontakt:

webmaster@nivaaroklub.dk

Vi er på Facebook som Nivå Roklub. Her postes løbende om nyt i og uden for klubben.

Se vores Facebook feed nedenfor.

Hvordan logger jeg ind?
Du skal være på Facebook med egen profil for at kunne følge os. Hvis du vil dele noget som Nivå Roklub kræves administrator-rettigheder.

Hvis det driller eller du har spørgsmål, så kontakt:

webmaster@nivaaroklub.dk

Nivå Roklub’s Facebook Page Feed:
1 month ago
Billeder fra Nivå Roklubs opslag

Her lidt stemningsbilleder fra Øresunds romaraton 2017. Alle både nåede frem til vendepunktet i Nivå også vores egne roere Kurt og Lotte i båd nr. 7 - som også nåede tilbage til København i ... See more

1 month ago
Billeder fra Nivå Roklubs opslag

Ro maraton med vendepunkt i Nivå roklub .

3 months ago
Billeder fra Nivå Roklubs opslag

Klubbens nye gig hedder Lambda, skal døbes Isfuglen men føles som en omgang Lambada. Kær båd har mange navne men uanset hvad, er den kommet i sit rette element på Hjälmsjön i selskab med ... See more

3 months ago