Motion

I Nivå Roklub dyrker vi roning på motionsplan og oftest stævner vi nordpå mod Humlebæk og Espergærde.

Vi er med i Dansk Forening for Rosports motionsturnering sammen med flere end halvtreds andre roklubber i Danmark. Du kan læse om motionsturneringen på roinfo.dk/motionsturneringen.

Det er muligt at ro sammen med andre medlemmer alle ugens dage, men ved klubroning vil der være en rovagt til stede, som sætter bådhold efter den enkelte roers interesser og erfaring. Tilmelding til hver enkelt gang er ikke nødvendig. Man møder op, som man har tid og lyst.

Motionsroning på hav i sommerhalvåret

Vi ror på havet fra standerhejsning i marts til standerstrygning i oktober. Det er også muligt at ro om vinteren men kun efter særlig aftale.

Tidspunkter for klubroning med rovagt

• Tirsdag kl 18:00 – 20:00 (tidligt efterår kl 17:30 og sent efterår kl 17:00)
  • Torsdag kl 18:00 – 20:00 (tidligt efterår kl 17:30 og sent efterår kl 17:00)
  • Søndag morgen kl. 9:00 – 11:00

Morgenroning

• Mandag, onsdag og fredag kl 8:00 – 10:00

Formiddagsroning

• Tirsdag og torsdag kl 9:00 – 12:30.
    Formiddagsroning kan være med madpakke og pause undervejs (varighed 3-4 timer)

FOTOS: Pinsetur tidlig morgen til Vedbæk med kaffepause undervejs på stranden

Coastal-roning

Klubben har faste træningshold i coastal-roning. Holdene ror med en træner om onsdagen henholdsvis kl 17:00 – 18:00 og 18:00 – 19:00. Er du interesseret i at følge træningen skal du kontakte Kim Kjellerup.